2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
30-06-2021, 01:00,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Şu ana kadar anlaşılan ve medyada ismi geçen futbolculara baktığımızda, üstelik dört takımın bir alt lige düşeceği süper ligde kalıcı olamayacak gibiyiz. Esas sıkıntımız geçen yılki kadrodaki yerli futbolculardan ilk onbir yapacak bir tane futbolcumuz yok. Yabancı kısıtlaması yerli futbolcuların fiyatlarını ikiye katladı ve sağda solda iyi  diyeceğimiz yerli futbolcularda diğer takımları tercih ediyor. Yabancı futbolcu konusunda şimdiye kadar en az üç dört futbolcu takip edip imza attırmış  olmamız lazımdı ama biz süper ligde sağda solda kadroya girememiş dört büyüklerin hatır gönülle bize güya kıyak çekecekleri yabancıların peşindeyiz. Hatalarımıza gelince başkanın geçen yıl ve yakın zamanda yaptığı açıklamalarda bizden üst düzey transfer beklemeyin diyor ama politikamıza bakarsak kaşar peşindeyiz. Paran yoksa arkadaş gidersin afrikaya balkanlara uzak doğuya vs. bulursun 23-24 yaşında futbolcular bunlara şans verirsin..44 yıl sonra süper lige çıkmışsın Bizim  gibi kendi yağında kavrulmaya çalışan ve küçük bir şehir olan Giresuna iyi para vermedikten sonra orta düzey futbolcu getirmek harbiden zor. Allahtan havaalanımız var oda olmasa emin olun yanmıştıık..Bir başka yanlışımız biz geçen yıl takım ruhuyla buraya çıktık bu yılda aynı şeyin olacağını düşünüyoruz. Tırışka transferlerden takım ruhu oluşturacağımızı ve  bu ligde kalacağımızı hayal ediyoruz.Kedi her zaman mama yemez. Umarım şimdi paraya kıymayıpta devre arası işler yolunda gitmeyince şimdi harcamadığımız paranın iki katını harcayıp küme düşmeyiz. Eleştirmek için çok erken umarım bundan sonra yapacağımız transferler ve politikamız aklı selim olur. Uzun süre sonra süper lige çıkmanın dezavantajı bütcenim kısıtlı olması şehrin imkan ve olanakları bizi zorluyor farkındayım.Not: Bu Caner Hüseyin bu süper ligde nasıl oynayacak nasıl kadro yapacak hala düşünüyorum bu adamı biz neden takımda tuttuk ona takıldım kaldım.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by sy200028 - 30-06-2021, 01:00

Forum Jump:

Users browsing this thread: 19 Guest(s)