2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
02-07-2021, 13:35,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(02-07-2021, 13:10)maicon_28 Wrote: Tff 1.lig mücadele ligi
Oyuncuların iyi bir uyum yakalarsa-takımdaşlık ruhu oluşursa, biraz şansın yaver giderse, takım fizik olarak yaz kampında iyi idman yemişse, ölümüne mücadele edilirse, bir de takım iyi bir form yakalayıp galibiyet serisi geldiyse arkası geliyor

Ama süper ligte bu formül işlemez. Dandik bir kadro kurayım, takım ruhu oluşturayım, mücadele gücüyle ligde kalırım formülü süper ligte yemez. Adamlar seni haşat ederler. Burada kalite konuşuyor.

Hea şöyle olur  sen orta düzey bir kadro kurarsın. Ligi 10-14 arası bitirecek bir kadro + olarak bunun yanında takım ruhu, mücadele, hoca meziyeti ve taktik bilgisi eklersen, lig sıralaman biraz daha yükselir lig sonunda örneğin 6-8 arası bitirirsin. Yönetim bunu hala bilmiyor veya anlamadı galiba.

Süper ligde son yıllarda çöp kadroyla ligde kalan takım var mı ?

fatih kavlak'ı da sırf bu yüzden getirdiler.  hatay'da birşeyler yaptı diye. ben düşünmüyorum basında geçen isimlerin onun söylediği yada başka birşey olduğunu.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 02-07-2021, 13:35

Forum Jump:

Users browsing this thread: 18 Guest(s)