2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
06-07-2021, 13:00,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(05-07-2021, 20:46)maicon_28 Wrote: kale arkasını 1000 TL'den
Maratonu 3000'TL den kimse almaz

kale arkasını 500 TL
maratonu 1000 TL
yapsalar. En az 5-6 bin kişi kombine alır, 5 milyon TL'lik keş kombine geliri + seyirci fazla olacağı için taraftar baskısıyla alınacak 1 galibiyet ile kombineyi ucuz yaptığından dolayı oluşan eksikliği giderecektin.

Başkan diyor ya, "ya böyle ufak şeyleri düşünmeyin, daha büyük şeyler daha geniş düşünün. Eğer alamayan varsa gerekirse yardımcı oluruz" cebimizden yardımcı oluruz falana getirdi.
Eğer öyleyse siz küçük düşünmeyip, taraftar baskısını arttırarak 1 galibiyetle amorti edecek fiyatlara düşürün.
Tablo ortada, bizim gibi şehirde anca sürümden kazanırsın

Vip, loca gibi pahalı biletleri de iş adamlarına, zenginlere pazarlayacaksın. Asıl para orada

kankam sürümden kazanma diye bir tabir var. bu olay tamamıyla bizim için geçerli. biraz makul yaparsın dersin ki ; ''ya kardeşim sigarandan attır al ''. bak bunu deme hakkına sahip olursun. "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" ben neyimle alayım bunu. giresunun sosyo-ekonomik durumu da ortada . sanki şehirde çok iyi para kazanılıyor da bu parayı verecek. sanki sanayimiz var. vs vs gider bu durum böyle. bazı şeyleri söylerken altını doldurmak gerekiyor. o stadı doldurdukça sponsor kazanırsın. yani win-win. aynı şeyi storedeki ürünler içinde dedim diyorum. al bak nike ürünlerine. çıksın piyasaya da görelim .

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 06-07-2021, 13:00

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)