2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
11-07-2021, 15:28,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(11-07-2021, 10:58)maicon_28 Wrote:
(11-07-2021, 10:51)mvsr Wrote: Sürekli defansif futbolcu transfer edişimizinde mantığını çözemiyorum ben.Yabancı futbolcu haklarımızın çoğunu 1. Bölge için kullandık.
Elek olacağız bu ligde.

başkan özellikle açıkladı önce geriyi halledip ardından ileriye geçeceğiz. Yani kaleci tamam,  sağ bek tamam, 1 stoper 1 sol bek alıp hücum transferlerine yönelecepiz dedi. 

Ama ben bu mantığı ne duydum ne ettim. Belki fırsat transferi olarak şuan santrafor ile kanat oyuncularını gözden kaçırıyoruz 

stopere Alexis Perez gelecek belli
1 tane sol bek alıp, ön libero şeklinde ileriye doğru yöneleceğiz
Muhtemelen forvet için pahalı olmasın diye transfer sonuna doğru boşta kalan yada bütçeli takımların beğenmeyip yolladığı çöpleri toplamayı planlıyorlar yine. Açıkça söyleyemediği içinde bahanesi hazır işte mevki mevki gidiyoruz transferde. Ayrıca Giresunspor'un yazılı olmayan bazı kesin kurallarından birini hatırlatalım.. En az bir mevki mutlaka boş kalacaktır transfer sezonu sonunda. En iyisini arıyoruz, transfer yapmak için yapmayacaz yan yattı çamura battı diye diye transfer kapanacak işte.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 11-07-2021, 15:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)