2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
22-07-2021, 17:20,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Nike'a geçildiği an biliyordum zaten formaların aşağı yukarı böyle olacağını o yüzden hiç şaşırmadım. Çubuklu 19-20'nin aynısı, diğerlerine de zahmet edip çotanak figürü koymuşlar sadece. Pazardan düz tişört al, üzerine logoyu dik al sana forma.
Lige gelince, küme düşmeme mücadelesi vereceğiz orası belli. Yalnız şu da var ki Türkiye Ligi'nin kalitesi gerçekten çok çok düştü. Dün ki PSV-Galatasaray maçı bile ülke futbolunun ne kadar içler acısı bir halde olduğunu gösteriyor. Kaliteli oyuncular lige gelmiyor, makas açılamıyor. Bu da bizim gibi "hadi koçum hadi aslanım" kafasıyla yürüyen takımlara fırsat doğuruyor. Ben düşüp düşmeyeceğimiz konusunda kesin kanıya varamıyorum. Düşmesek de herhangi bir kıstas da belirlemiyorum. Ligi bu sene 13. 14. bitirmek bile benim için büyük bir başarı olur.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by bulancak28 - 22-07-2021, 17:20

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)