2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
24-07-2021, 01:10,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Beyler bildiği, planladığı veya gizli tutmak zorunda kaldığı bir planı yoksa (ki 1-2 hafta içinde yapılacak icraatlar belli eder planın olup olmadigini) başkanımız güç zehirlenmesine girmiş demektir. İsmail hoca, Mehmet Taş, bilet fiyatları, forma, malum taraftar grubu ile girilen burundan kıl aldırmayan pazarlık... Bunların hepsi güç zehirlenmesine büyük delildir benim gözümde.

O yüzden çok kasmayın, geçen sene hepimiz kastık yeteri kadar, yıprattık kendimizi, sinir hastası olduk aroune kone. Bu sene keyfini çıkarın işte, her maç averaj manyağı olacakmışız gibi hazırlayın kendinizi, fark yemezsek, puan alırsak bolca sevinin işte.

Benim hedefim ölmeden süper lig görmekti, 38 tane süper lig maçı izleyeceğim. Kendi adıma hedefime ulaştım yani.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by chotanax - 24-07-2021, 01:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 16 Guest(s)