2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
26-07-2021, 19:41,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(26-07-2021, 18:04)semiko Wrote: açıkcası korkularım var. takımı şişirmekten korkuyorum. mis gibi onur ergün vardı koy oynasın . ama işte olmuyor. robin yalçın isterim . galdames diyorlar . orta alan çok kalabalıklaşıyor. kanat almadık genç kiralık iyi giderdi .
Robin almanyaya gitti. Ben üç yerli oyuncumuz kale-sağ-sol bek olur diye tahmin ediyorum. Takımı izleme fırsatımız olmadığı için biraz afaki konuşacağım. Tipik 4-5-1 oynarız gibi duruyor. Savunma önü joey flavio nalepa(esat) sağ çizgi sergio(diabate) sola transfer forvete transfer.
Daha çok top kazanıp sonuca gitmeyi düşüneceğimiz için böyle bir yapı olur diye düşünüyorum. Kalabalık orta alan, topu kazandıktan sonra çizgi oyuncuları genişler merkez oyuncuları içeri kat eder tarzı birşey izleriz. Çizgi oyuncularından biri ikinci forvet(bjk larin) gibi olabilir. İsmi geçen oyunculardan correa olursa nalepa yerine o geçer. Forvet için hiç isim geçmiyor o durum can sıkıcı. Bu sezon talimatlar gereği takımda 97 sonrası doğumlu 6(4ü kendi altyapın 2si tr altyapılı)oyuncu olmak zorunda. O yüzden takımlar genç oyuncularını kadrolarında tutuyorlar o yönde bir transfer beklemiyorum.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Pangal - 26-07-2021, 19:41

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)