2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
28-07-2021, 14:43, (This post was last modified: 28-07-2021, 14:44 by maicon_28.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(28-07-2021, 11:26)semiko Wrote: sporting lizbondan bir orta saha ile ilgileniyormuşuz. orta alan fazla yabancı olmadı mı . hoca sanırsam 4-4-2 oynamayacak . 3 lü orta saha da nalepayı biraz daha ofansa atacak pelupessy ile bir orta saha göbekte olacak . flavio gelmesi muhtemel bir de bu arkadaş fazla olmaz mı ?
nalepa , pelupessy , lizbondaki orta saha , flavio . belki de hoca nalepayı yedek bırakacak .

yabancılar da en düşükler bizim geçen seneden kalanlardır. 8+6 olacağını düşünürsek diarra , nalepa yeri geldiğinde balde yedek kalacak . biz serginho ya kesin okeyiz diyoruz da bakalım bu ligi kaldırabilecek mi ?

edit: esatı unutmuşum Big Grin neyse

Kanka Serginho'yu çok seviyorum ama dediğin gibi seviye olarak kaldıramayabilir. 

Yakından takip edenler bilir basketbolda YGBS'de Ramel Bradley süper lige çıkmamızı sağlayan oyuncuydu. Onu da çok severdim, sadece çılgın bir ABD'li değildi aynı zamanda olgun bir oyun yapısı ve karakteri vardı. Fakat süper lige çıkıp kadromuzda tutunca ligdeki yabancılara göre sönük kaldı, hatta bizde de o dönem 6.adam falan olmuştu. Lig seviyesinin 1 tık altında kalmıştı

Aynı şekilde Serginho'da da öyle bir performans bekliyorum. Lig seviyesinin altında kalabilir. 

Bunun daha trajik tarafı; Ramel Bradley lig seviyesinin altında aldığında kadromuzda ondan daha iyi Guard vardı zaten 6.adam oldu çok hissetmedik, oysa burada Serginho lig seviyesinin altında kalıp bir de üstüne takımdaki kanat oyuncularının en iyisi olması olur Big Grin 
Yani diğer kanat oyuncularımız daha kötü durumda olursa iyice trajik olur Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by maicon_28 - 28-07-2021, 14:43

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)