2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
30-07-2021, 23:33,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Başkan harbiden taraftara ayıp ediyor yazık ! özden tuzla maçına istanbula gittiğinde giremedi aynı marmara gibi, başkana ulaştıklarında ise listelerin verildiği söylendi içlerinden birer kişi girebilecekti, marmaradan erol abi arkadaşlarım girmiyor ise bende yokum dedi sanırım aynı tavrı özdende yaptı, haklılardı sonuna kadar bu adamlar alt liglerde yıllarca çilesini çektiler şimdi keyif yapılacaksa ilk onlar olmalı keza y.mahalle maraton ortada çok iyi oluşum yakaladılar bu sene olabilirlerse daha da büyürlerdi ta ki fiyatları kasana kadar ayıp abi vallahi ayıp, hem maratondaki arkadaş açıklıyor başkan ilk önce söz verdi sonra kale arkasına geçin dedi diye...
Başkan bu takımın sahibi değil kusura bakmasın, her cümlesi benim takımım, aldım, o kadar para veremem, vs çok itici oluyor artık, bu sene takım transferleri berbat gidiyor, forma desen öyle, taraftarıda küstürdü mutlu olsun şimdi otursun takımını izlesin, he birde daha vahimi ben yaptım gelen gelir gelmeyen gelmez s2me filan diyorsa o koltukta kalmaz altında çok gördük biz öyle Başkan ! hani klasik cümle varya kravatlılar gider atkılılar kazanır aynen öyle !
Başkentten !

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by turkuaz_0628 - 30-07-2021, 23:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)