2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
07-08-2021, 01:57, (This post was last modified: 07-08-2021, 01:58 by 123456.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Kişilere takılmayın ya. Her yönetim döneminde eleştirmeyinciler olur. Yönetim değişir yeni eleştirmeyinciler gelir.

Tribün,taraftar maç konularında hiç hevesim yok. Kendi kendime kombine almama kararı almıştım. Bunu devam ettireceğim. Niyetim sene içersinde hiç iç saha maçına gitmemek. Ben kale arkası müdavimi idim eski stadyumda o sebeple yeni stadın manzarası hoşuma gitmez zaten Smile

Takıma gelirsek Hakan Keleş geçen sene iyi bir takimdaşlık ve diri bir takım oluşturmuştu. Her ne kadar geçen sene Bandırma maçından sonra yollamak gerektiğini düşünsemde seneye başlamayı hak etti diyordum bu sebeple. Ancak İsmail Güney gibi bir adamı yedi kendisi. Keşke zamanında kovulsa imiş.

Kadro mühendisliğimiz sıkıntılı şimdilik zaten. Hadi transferler bitmeden tam yorumlamayalım orayı. Peres-Douglas tandeminden umutluyum ama.

Ben bizim gibi zayıf kadro kalitesi olarak Kayseri ve Altay'ı görüyorum. Biraz daha zorlarsak Malatya. Hatayspor kapalı kutu. Bizden zayıf takım ya yok yada sayısı çok az. 16. bitirmek çok zor olacak ligi.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by 123456 - 07-08-2021, 01:57

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)