Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
16-08-2021, 23:47, (This post was last modified: 16-08-2021, 23:49 by bulancak28.)
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray
Bence bariz bir şekilde kalite farkı görüldü bugün. Marcao'nun kırmızı kartından sonraki düşüşü yaşamasalardı bir gol daha bulurlardı.
Okan, Douglas tamam. Perez'i beğenmedim açıkçası yerine daha süratli bir stoper olabilirdi. Sağ bek Zeki Yavru vasat bir oyuncu ama bugün fena değildi, sol bek için zaten hiçbir şey dememe gerek yok. Ben de mi bir sorun oldu bilmiyorum ama Pelupessy'nin adını ikinci yarı hiç duymadım. Hamidou Traore gereksizden de öte bir transfer, Nalepa 100 kat daha iyidir. Sergio'nun Allah ayağına taş değdirmesin adam kaldığı yerden devam ediyor. Hayro bugün mevkisinin dışında oynadı bir şey demek istemiyorum ama süper lige yetmeyeceği de bariz, yedek olabilir. Flavio vasattı. Balde çok yalnız kaldı, devamlı kanata geriye geldi, bu oyun sistemiyle iş yapması çok zor. İleriye adam lazım olduğunu hep söylüyorduk Umutla beraber olabilir belki yada Doukara. Sankhare bence olacak.

Her halükarda düşmeme mücadelesi vereceğiz gibi görünüyor. Şu anlık muhtemel rakiplerimiz Malatya, Kayseri, Başakşehir ve Altay. Çok enseyi karartmaya gerek yok şu an takım oturunca bir şeyler yapacaktır ama müdahale şart oğlu şart.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | Giresunspor - Galatasaray - by bulancak28 - 16-08-2021, 23:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)