2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
01-09-2021, 23:56,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(01-09-2021, 13:50)sokakbaşımeyhane Wrote: Arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok
Son 3 dönemin başkanını yalan makinesine koysak makine patlar.3üde birbirinden tehlikeli iş bitirici(mecazi anlamda)200.000 euroya transfer yapıp 800.000 euro gösterip cukka yapmak
Ben açık ve net şekilde söylüyorum..Yıllarcada söyledim ne bozbağ ne sacit ne de hakan karahmet hepsi düzenin adamları.Giresunspor amaca giden araç
Bana birisi anlatsın sheffield wednesday gibi alt sıra takımının hangi maçını izledin de pelupessy yi aldıN??Menacer kitledi sende komisyonu aldın..Sağda solda milleti tehdit ediyorsunuz reklam verin zart verin zurt verin...Borç ödediniz diyorsunda lige çıkma parası olan 60- 70 milyon nerede??Bunu soracak delikanlı gazeteci var mı??Bunlara inanan dürüstlüğüne güvenen varsa varsın inanamya devam etsinler
Hakan Karaahmet geçen sene mükemmel bir birliktelik yarattı hem şehir hem takım içinde kredisi vardır ama bu sene artık süper ligin verdiği ağırlığımı kaldıramadı nedir hata üstüne hata yapıyor kulüp başkanlarının teknik işlere fazla karışmalarını bende doğru bulmuyorum ama bu sene kulübün anahtarını hakan keleşe ile kavlağa verdi resmen umarım bir bildiği vardır çok kişinin ahı aldı. 
Bu süper lige ayak bastı parasının olmadığını inatla söylüyor ya deli oluyorum tmm lige çıkar çıkmaz bu para verilmeyebilir ama sezon sonuna kadar bu para parça parça gelecek o kadar yorumcular teknik adamlar yalanmı söylüyor 
Devletin televizyonu da yalancı o halde..
https://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/...32892.html

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by cotanak88 - 01-09-2021, 23:56

Forum Jump:

Users browsing this thread: 21 Guest(s)