2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
07-09-2021, 12:50,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Başkanın, Muhtemelen birkaç gün öncesine kadar adını dahi duymadığı oyuncuları bugün kurtarıcı diye takıma getirmekteki amaç nedir Allah aşkına? Menejer itelemesi ucuz topçuları ya tutarsa diye takıma doldurmanın bir faydası olmadığını, süper ligde tutmayacağını görmüş olsa gerek. Öyleyse (geçmiş yönetimleride düşününce) aynı hata da 1441544512. kez ısrar etmekteki amaç ne olabilir? Düşmeyi kabullenmiş 1.lig hesapları yapıyor diyordum ama O da oturmuyor artık. 1. ligi düşünen adam boş yere paraları çöpe atmaya devam etmez. O da kendi geleceğini iyi göremediği için süresini uzatmak için, "elimden geleni yaptım" izlenimi mi vermek istiyor acaba? Düşünüyorum düşünüyorum, mantıkla izah edemiyorum şu transfer sürecini.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 07-09-2021, 12:50

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)