2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
08-09-2021, 23:59, (This post was last modified: 09-09-2021, 00:00 by genoa28.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Büyük bir hayal kırıklığı oldu şu yaz dönemi.

Baştan başlarsak şampiyonluk kutlaması bile yapamadık, 44 yıl sonra süper lige çıkıyorsan 1 ay şehri yakarsın biz adam akıllı tek kutlama yapamadık, toplu şampiyonluk fotomuz dahi yok.

Elbette yollarımızı ayırdığımız insanlar olacaktı ama bu şekilde değil, 44 yıl sonra süper lige çıkaran oyunculara adam akıllı teşekkür bile etmedik, bizim efsanemiz İsmail Hocaya, çoğu Giresunludan Giresunlu Mehmet Taş'a, yola devam edip sonradan yolları ayırdığımız Eren, Caner ve Nalepa'ya ayıp edildi.

Taraftar ile yaşanan sıkıntıların çözümüne dair olumlu hiç bir adım atılmadı.

Kadro planlamasına gelirsek ben hem Okan hem de Erce'nin ismi çıktığından net Erce'yi istemiştim, Okan bayağı vasat kaleci hatta normal şartlarda eğer söz verilmemiş ya da sözleşme de ilk 11 maddesi yoksa Onurcan formayı alır, genel itibariyle kaleci rotasyonumuz vasat bence.

Beklerimiz lig için fena değil diye düşünüyorum, stoperde felaket iki tercih yapmışız özellikle Alexis, halbuki bir tane baba stoper çekebilsek orayı komple toparlayacaktı.

Hem 6 hem de 8 numara rotasyonlarımız da yetersiz, ofansif orta sahamiz zaten yok ama 5-6 kanat oyuncumuz var. Kanatlarda nispeten diğer bölgelere göre iyiyiz, Sergio, Diabate ve son Rus topçu lig özelinde eyvallah denebilecek adamlar.

Ben en başından beri hep aynı kanıdayım, santraforun kadar güçlüsün, biz orda da büyük kumar oynadık. 

Nereden tutsan elinde kalan işler, berbat bir kadro, net düşeriz, ilk ihale hocaya kalır sonra Fatih Kavlak en son da başkana kalır heralde ki o da anında topuk yapar ve yarın obur gün bi 8-10 Milyon alacağı çıkar.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by genoa28 - 08-09-2021, 23:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)