2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
11-09-2021, 00:52,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Twitterda sohbet odasında denk geldim hakan hocaya, boş sorulardan arda kalan zamanda hoca satır aralarında çok net mesajlar verdi. Geçen sene bir sinerji ile şampiyon olduk bu senede o şekilde bir duruma ihtiyacımız var dedi. Eleştri muhakkak olacak ama destek ihmal edilmemeli dedi. Örneklendirdi hoca; trabzonlu giresun düşer yazıyor bizim taraftarımız kesin düşeceğiz algısına kapılıyor dedi. Takımın taraftar ile birlik olmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. O konuda gelin antremanları izleyin bizi destekleyin dedi. Not: 19:00 antreman stad yanındaymış.

Transferlerin tamamı hoca fatih kavlak başkan onayıyla olmuş. Önerilen ve scout ekibinin raporlarıyla ilerlenmiş. Hoca ne kadar hakim bilmiyorum ama ligte standart gelir için 70-80 civarı hesapladık. Alınacak puana göe 100 milyon olabiliyor dedi. Bu sene takımın toplam geliri sponsor vs ile 120 milyon civarı olacak dedi. Yapılan transferler ve ödenen borçlar ile şuan 120 milyonu aşmadık dedi. Tff verdiği limiti(145)gerekirse devre arası kullanırız diye düşündük dedi.

İlk defa hocayı basın harici bir mecrada dinleme fırsatım oldu. Samimiyetine cidden ikna oldum. Bu zamana kadar hiç kendimi düşünmedim hep kulübü düşündüm dedi. Objektif bakınca haksız diyemeyiz. Bir iki milyon verip oyuncu almadık kulübün geleceğini düşündük dedi. Belki bazen kendime zarar veriyorum bu şekilde demesi dikkatimden kaçmadı. Absürt söylemler kırmış heralde hocayı biraz.

Giden oyuncularla ilgili bir kaç şey söyledi. Bizden ayrılıp süper lige giden var mı diye sordu soru soran elemana.Yerli oyuncular ya oynayacaktı ya tribünde duracaktı dedi. Yeni kriterler gereği erolcanı bile kadroya almakta zorlanıyorum dedi.

Milli ara iyi çalıştık, hücum üzerine ağırlık verdiğini söyledi. Shapi hazırmış süre vereceğim dedi. Unuttuğum atladığım olmuştur aklımda kalanlar bunlar.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Pangal - 11-09-2021, 00:52

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)