Spor Toto Süper Lig 7.Hafta | Giresunspor - Kayserispor
26-09-2021, 18:57,
RE: Spor Toto Süper Lig 7.Hafta | Giresunspor - Kayserispor
Puan tablosuna baktığımda ortalıkta ki yangına hak veriyorum. 2 puan kabul edilemez cidden. Ama takımın oynadığı oyunun bu puandan fazlasını hak ettiği konusunda herkes hem fikir. Olayı biraz sezon başından itibaren değerlendirmek lazım. Hoca bir yayında "kulübü zor durumda bırakmamak için kendime zarar veriyorum bazen" demişti. Hakan hoca akılsız mı başkan bana 2 fişek kanat bir tane eli yüzü düzgün santrafor al demesin. Başkan diyor ki bu takım 80 milyon tl. 8 milyon euro yani. İyi oyuncu yıllık 800-1,200 arası ister. Geçen sene dar kadro sıkıntısı yaşamış takımın 5 tane iyi alalım bize yeter mantığına gitmemesi anlaşılabilir.Doğru yanlış tartışılır ama anlaşılabilir.
Geçen sene bu takım top oynamıyor deniyordu şimdi top oynuyor puan alamıyor deniyor. Ben sahada ki oyundan memnunum. Ama hocanında bazı noktalara dokunması lazım. Adam 2 metreden topu kaleye atamıyor bu tamamen mental bir durum. Artık köşeye çekip konuşacak mı, bir iki kadro dışımı yapacak bir şey yapacsk bir mesaj verecek takıma.Herkes olursa olur olmazsa ne yapalım moduna geçmiş. İyi oynamak sahada verim vermek önemli ama bunun yanında hoca,yönetim hatta şehir kazanmak zorunda olduğumuz gerçeğini dikte etmeli. Bizim amacımız sadece iyi oynamak değil aynı zamanda kazanmak. Ama sahada ki takımın amacı iyi oynamak bu çok net belli oluyor. Yoksa her maç duran toptan bomboş gol yenir mi hele de bu ligte.
Velhasıl kelam bence bu kadro en fazla bu kadar oynar. Orta sahan kısıtlı yetenekte.Kanatların birebirde etkili değil,süratli değil.Forvetlerde bitiricilik sıkıntısı var. Bu kadar ekmeğe bu kadar köfte malesef. Ben hocayı pek tutmasamda ona gelene kadar alınacak çok kelle var.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply

Messages In This Thread
RE: Spor Toto Süper Lig 7.Hafta | Giresunspor - Kayserispor - by Pangal - 26-09-2021, 18:57

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)