RE: STSL 8.Hafta | Göztepe 0-1 Giresunspor | ŞEN OLA GİRESUN ŞEN OLA
Izmır bize hep şanslı gelmiştir keza Göztepe'de öyle, hemen hemen hep mutlu döndük Izmir'den.
Galibiyet biraz da ilginç oldu, bizim aslında mağlup olacağımız tarzda bir galibiyet oldu, rakip penaltı kaçırdı ve dönüşünde biz penaltı kazanıp galip geldik.
Oyun anlamında sıkıntılar devam ediyor edecek de, bu hem oyuncu hem de teknik adam kalitesinden kaynaklanıyor.
Daha önce hiç kalecilik yapan var mı forumda bilmiyorum ama yan topa çıkıp almak bayağı güzel iştir ama özgüven ister ancak o özgüven ne Okan'da ne Onur'da yok, bir ıkincisi de yan topu alamayacağına inanıyorsan o topa çıkmazsın, kararsızlık en kötü karardır, zaten cepheden ve karşı karşıya karşında iyi vuran yoksa yemezsin o golü, e bir zahmet yan topu da çok al bilader milyonluk adamlarsınız.
Savunma problemlerimiz de aynı şekilde devam ediyor ama o da kaliteyle ilgili bana kalırsa, merkez de bir kaliteli stoperimiz olsa mesele az çok çözülecek, orta saha da top taşıyan orta saha eksikliği de göze batmaya devam ediyor, tabi en önemlisi ama en önemlisi iyi bir santraforumiz yok, Umut ve Balde bu ligin santraforu değiller çok net anladık, Doukara zaten santrafor değil, ordaki problem bütün oyunu etkiliyor ben o nedenle hocaya çok kızamıyorum ama devre arası inşallah gereken yapılır.
|