STSL 8.Hafta | Göztepe 0-1 Giresunspor | ŞEN OLA GİRESUN ŞEN OLA
03-10-2021, 12:26,
RE: STSL 8.Hafta | Göztepe 0-1 Giresunspor | ŞEN OLA GİRESUN ŞEN OLA
(03-10-2021, 11:11)genoa28 Wrote:
(03-10-2021, 10:04)cotanak88 Wrote:
(02-10-2021, 23:48)genoa28 Wrote:  Umut ve Balde bu ligin santraforu değiller çok net anladık, Doukara zaten santrafor değil, ordaki problem bütün oyunu etkiliyor ben o nedenle hocaya çok kızamıyorum ama devre arası inşallah gereken yapılır.
Tamda bu yüzden hocaya çok kızıyorum kadroyu o kurdu doukara ağır adam zaten oran buram ağrıyor der yatar zaten yatmaya gelmiş belli,geri kalan Umut ve Baldeyle süper lige başlanırmı hiç  süpriz bir santrafor daha alıp şans verilmeliydi Altay'ın santraforu bizim santraforların değerlerinin 6-7 de 1 biri nerdeyse yazık..

Hocaya kalsa bence bu üçlü ile başlamazdı sezona, Balde kalsın demiştir belki ama Umut ve Doukara konusunda hocanın rolünün olduğunu çok düşünmüyorum, zaten ısrarla bu adamları istese takıma bu kadar geç katılmazlardı.
Teknik kadroyu komple değiştirip ve bunu yönetime kabul ettirip transferde sessiz kaldıysa Hakan Keleşin hocalığını da sorgulamak lazım demekki başarıyı değil kariyerini düşünmüşsün derim adama Süper lige geri döneyimde ne olursa olsun hesabı.
Sezona süper lig tecrübeli kariyerli bir teknik adamla başlasaydık eminim bu transferlerin bir çoğunu yönetim kabul ettiremezdi o hocaya.
Bir parantezde yardımcı antrenör Özgür Bayere bu adam tam olarak ne yapıyor kulüpte ? Geçen bir antreman videosunu izledim keleş sende katıl diyor burun kıvırıyor teknik kadro amatöründe amatörü o yüzden kadro tercihleri ve oyuna müdahale anlamında neden geç kalındığını anlayabiliyorum.
Sezon başı italyan bir fizyoterapist gelmişti o niye gönderildi hatta teknik kadroda yabancı antrenörde olacaktı kimse bunların cevabını aramıyor kulübün anahtarı Hakan Keleşe verildi derken abartmıyoruz bence.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 8.Hafta | Göztepe 0-1 Giresunspor | ŞEN OLA GİRESUN ŞEN OLA - by cotanak88 - 03-10-2021, 12:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)