130 km yol geldim bugün maç için. Geç kaldım, Maçın üçüncü dksinda stad kapısına gelmiştim, baktım o da ne, yol boyu emniyet şeridi çekilmiş, park yasak, ileri geri derken baktım maç kaçıyor, en son park yapılması yasaklanan şeridin birine bıraktım arabayı. Bilet güney kale arkasiydi ve ben de güney tarafindaydim.
Yine bir baktım güney tarafından giriş yok. Taaa kuzey tarafına gittim, oradan stadın dere tarafını yürüyüp güney kale arkasına vardım. O süreçte yoğun bir alkış koptu, gol olmadığı belliydi ama lehimize önemli bir şey olduğu belliydi. Meğerse kırmızı kartmış.
Yirminci dakikada girdim içeri. İlk yarı bitti, devre arası 0454... bir numaradan telefon. X plakalı araç size mi ait? Aracınızı bulunduğu yerden kaldırın. Dedim ki oraya varmam 10 dk en az. İstersen çekeriz aracı dedi polis memuru. Çek lan diyecektim de cepte para yok, yemedi heriflik
Stad dışını bir tam tur koştur arabanın yanına, bin, park yeri ara (etbaaşooo amatörün oraya cektim) sonra koş stada geri (Umut kadar kosmusumdur herhalde) O sırada yoğun bir eskort karmaşası içinde birileri girdi içeri. Neyse döndüm stadı tam bir tur, tam kapıdan içeri girdim gol attık. Kapıyı açan guvenlikciden helallik istedim golü göremedi diye.
Sonradan öğrendim ki koca yol kenarini zamanında rteye firavun diyen Ünyeli gelecek diye güvenlik! nedeniyle park yasağı getirmişler. En az 300 araç sahibi mağdur olmuştur bence.
Güney kale arkasına girmek için de stadı resmen tavaf etmek gerekiyormuş çünkü o kapıyı acmiyorlarmis.
İnanın galip gelmeseydik şu an bugünkü park yasağına, kapının kapalı olmasına, unyeliye çok fena soverdim. Çok şükür kazandık.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!