STSL 10.Hafta | Gaziantep FK 1-1 Giresunspor | 23 Ekim 2021 C.tesi | 16:00
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 10.Hafta | Gaziantep FK - Giresunspor | 23 Ekim 2021 C.tesi | 16:00
geçtiğimiz sezon sonunda hakan hoca devam kararı alındığı zaman söylemiştim. eğer konu vefa ise, hakan keleşi sportif direktör yapacaksın oyuncularla her türlü şeyden o ilgilenecek takımı motive edecek vs. ama teknik direktörlüktü oyunu okumaydı falan işte orada fena s.çıyor. geçen seneyi bile mumla aratacak kadar kötü kadro kurduk ama bu takımla bile bir şekilde takım ruhunu oturttu mücadele seviyesini çok yukarı çekti. yoksa bu deplasmanda böyle oyunu domine etmek her takımın yapacağı iş değil. ama gel gelelim golden sonrası da tam bir facia. çünkü rakip saldıracağı için o noktada artık teknik taktik bilgisi gerekecek ve işte o noktada hakan hoca sıfır, hatta eksilerde. tamam savunmaya çekilmek korkak futbol hep yaptığı şey ama kontraya bile çıkmamak nedir? takım resmen yok birader ben 2. golü falan atmak istemiyorum dedi oyun içerisinde. hakan hoca moral konuşmasında bu kez, "beyler siz bu takımı sittin sene yenemezsiniz zaten" demiş sanki. o paniği başka türlü açıklayamıyorum.
23-10-2021, 23:21
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 10.Hafta | Gaziantep FK - Giresunspor | 23 Ekim 2021 C.tesi | 16:00 - by kerasus - 23-10-2021, 23:21

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)