STSL 12.Hafta | Sivasspor - Giresunspor | 6 Kasım 2021 C.tesi | 13:30
06-11-2021, 16:51,
RE: STSL 12.Hafta | Sivasspor - Giresunspor | 6 Kasım 2021 C.tesi | 13:30
İlk 3 hafta sahada olan balde olsa bencede tartışmasız forma onun olmalı. Ama şuan kim oynarsa oynasın fark etmez bence. Performans olarak öne çıkan bir oyuncu yok. Ayrıca balde kaç gol attı kaç maçta etkili oldu? İlk maçlarda ki hali beni çok umutlandırmıştı. Top tutuyor servis yapıyor tek eksiği goldü. Ama cenaze için ülkesine gitti felan ondan sonra eskisi gibi olamadı malesef.
Kontra oynayabileceğin kaç oyuncun var? Bence bir tane o da diabate. Psikolojiden uzak değerlendirmemek lazım hocanın kararlarını. Maç o noktaya gelmiş aman yemeyelim düşüncesi hata yaptırdı. Ama hoca geçen yıldan beri bunu yapıyor yani. O konuda bende eleştiriyorum.
Kafa takımlardan oyuncu gelecekse bir seçenek var o da koita. Bizimkilerin iş yapmasından iyidir diyeceğim ama adam ciddi sakatlık sorunu yaşıyor. Yönetim hatalarından ders çıkarmamışsa farklı bir sonuç beklemenin anlamı yok. Seneye hakan hocayla 1.ligte takılırız
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 12.Hafta | Sivasspor - Giresunspor | 6 Kasım 2021 C.tesi | 13:30 - by Pangal - 06-11-2021, 16:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)