STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00
18-12-2021, 11:16,
RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00
Hayrullah'a ayrı bir sempati duymaya başladım. Helal olsun valla. Daha ligin ilk maçından üstü çizildi ama demek o günden beri üstüne koyarak çalışmaya devam etmiş. Mecburiyetten oynadı ama hiç sırıtmadığı gibi 2 de asist. tabi arada pas hataları acemilikler oldu tabi, sonuçta ilk kez süper lig oynuyor ve önem derecesi çok yüksek bir maç. 

Doukara ise harbi çöpmüş. Girdiğinden beri tek bir olumlu hareketi yok. Pres yapmıyor topa koşmuyor. Bir pozisyonda Altay kendi geri sahasında paslaşırken top önünden geçti ama ayağını bile uzatmadı. Topu kapsa direk kaleci ile karşı karşıya ve etrafında kimse de yok. Öylece izledi önünden geçen topu. Başka bir pozisyonda hızlı atağa çıkmaya çalışırken koşmadı pozisyonu öldürdü. Penaltıyı da o yaptırmış, özetlerde farkettim onuda. Zaten geçen hafta da bu haftada Balde çıkıp o girdiğinden itibaren atak yapamıyoruz. Bunu bile bile her hafta Baldeyi çıkarıp onu almak sanki takıma, "Tamam yeter bukadar atak oynadığımız" der gibi bir mesaj oluyor. Baskıyı yiyince çok geçmeden golü de yedik. O arada bir kaza golü daha yesek maç gitmişti çok net. 3-0 dan sonra bari rahat maç izleyelim stadda. Doukara inadını bırakmalı artık hoca. 

Balde de her nekadar karşı karşıya bile olsa geçen seneki bitiriciliğini konuşturmuş golde. Ayrıca ofsayta takılan golün başlangıcında da ceza sahasına çok iyi asist orta yapmış ama oradaki kimse artık topa dokunamayınca Traore'nin devam ettirdiği pozisyon ofsayt ile ziyan oldu. Devre arası sağlam bir golcü alınırsa Balde de çok iyi hamle oyuncusu olur. 

Tribünler de oldukça doluymuş. Heralde bir %75 rahat vardır. Batı alt ve üst %90. Doğu alt köşedeki 2 blok hariç çakılı. %80-85 de orası. Doğu üstü göremiyordum, özetlerde gördüm orası da %30 ancak dolu gibi. Kale arkaları bir taraf tamamen boş diğeri %60 civarı. Hakan hoca da ilk kez böyle mükemmeldi diyor taraftar için. Öyleyse bu bilet politikasına devam edebilir gibi yönetim. Sezon başındaki hatadan çok geçmeden dönmeleri çok güzel gelişme.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - by kerasus - 18-12-2021, 11:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)