STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00
Geçen hafta son dakika mağlubiyeti moralleri bozsa da oynana futbol umut vermişti. Bu haftaki Altay maçı çok önemli idi keza hem rakibimiz hem de alt sıralardan kopma maçı diyebiliriz. Maça gelirsek 70 dakikaya kadar gayet güzel bir oyun ortaya koyduk. Süleymanov son zamanların en güzel futbolunu ortaya koydu bunu attığı gol ve yaptırdığı penaltı ile taçlandırdı. Sergio da inanılmaz bir düşüş var fizik olarak bazı pozisyonlarda çok yetersiz kaldı. ikinci yarı acaba sergioyu çıkarıp rapciyi alsa daha iyi olur diye düşünürken rapci oyuna girdi ama o da çok etkisiz kaldı. Dokuraya söylenecek söz yok dün akşam berbatın berbatı idi. Keşke Umut'u alsaydı dedirtti. Hamido Allah nazarlardan korusun dün takımın en iyisi idi. Diabete de genelde son haftalardaki düşüş devam ediyor. Oyunun içinde değil sanki aklı başka yerlerde Hayrullah uzun aradan sonra ligde forma giydi eksiklikleri vardı bazen kolay çalım yedi ama çok da sırıtmadı bana göre. 70 den sonra klasik Giresun sahada idi defansa yattığımız her maç ızdırap oluyor ama bir türlü bu sevdadan da vazgeçmiyoruz. Dün penaltı gol olsa bi on dakika daha olsa maç berabere biterdi. Önümüzde Hatay ve Başakşehir maçı var bu iki maçtan alınacak bir galibiyet işimizi görür. Devre arası yapılacak transferlerle ikinci yarı yukarıları zorlayabiliriz diye düşünüyorum. Taraftara gelince uzun aradan sonra stat doluluk oranı iyiydi. Bizde statta izledik maçı taraftarın rakibi ve hakemi etki altında bırakmada önemli bir etmen olduğunu dün akşam bir kez daha görmüş olduk. Gelecek maçlarda aynı tarife devam ederse bu sayı daha da artacak diye düşünüyorum. Oyunumuz zevk veriyor beni en çok sevindiren taraf bu ama gel gör ki son vuruş beceriksizliği bizi yiyor.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
18-12-2021, 14:14
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 17.Hafta | Giresunspor 3-1 Altay | 17 Aralık 2021 Cuma | 20:00 - by sy200028 - 18-12-2021, 14:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)