STSL 19.Hafta | Giresunspor - Hatayspor | 25 Aralık 2021 C.tesi | 16:00
25-12-2021, 18:10,
RE: STSL 19.Hafta | Giresunspor - Hatayspor | 25 Aralık 2021 C.tesi | 16:00
(25-12-2021, 17:59)Yaglidereli Wrote: Yok abi hocada suç yok.
Kadroya bak,
2 senedir top oynamayan rapçi
200 kilo kazma dukara
Çolak emre
Her takımı düşüren zeki hem de usta ayak
Kova okan

Valla iyi puan topladık yine

Valla bence bal gibi de hocaya yazar bu maç. 
Konyaspor'un üst düzey diyebileceğin tek bir adamı yok, belki Serdar Gürler dersin. İlhan Palut o kadroyu şu an zirveye oynatıyor.
Hakan Keleş'in işler kötü gittiğinde hiçbir oyun planı yok, hiçbir farklı yaptığı şey yok. Şu değişikliklerde Behich - Emre harici hiçbir mantık yok. Balde hadi sıfır, Doukara eksi eksi. Adamın varlığı faydasından çok net zarar. 60 dakika Suleymanov'un beceriksizliğini izledik. Oraya Sergio/Diabate atıp mesela Hamidou'yu öne çekemez miydi ya da Champness atamaz mıydı sola? Denemesinde ne zarar var mesela bunu? Ulan Umut Nayir falan at bari hiçbir s.ke yaramasa bile kazara top falan indirir. 
Orta sahada Pelupessy diye bir vasat var mesela. Sola bomboş pas atacağı yerde top kaptırdı Hatay kontrasına dönüştü. Şu adam yerine Nalepa kalmaz mıydı bu takımda?
Bak şunu yine anlarım, maç sonu gelir Sergio, Balde g.tlerinden solumaya başlar o zaman çekersin. Ulan bu adamlar geçen sene her maçı 90 dakika çıkarabiliyordu. Bu sene niye 60'da 70'de çıkıyor.

Diarra'ya vallahi kızamadım. Ben ekran başında o kadar sövdüm ki o Lobjanidze ibnesine, o sahada taş olsa çatlar.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 19.Hafta | Giresunspor - Hatayspor | 25 Aralık 2021 C.tesi | 16:00 - by bulancak28 - 25-12-2021, 18:10

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)