2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
27-12-2021, 13:19, (This post was last modified: 27-12-2021, 13:20 by paravalancha.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Durumumuza baktığımızda ligin ilk yarısında başında çok kötü ortasında çok iyi sonunda da tekrar kötü bir son oldu. Son 4 maç 3 puan ikinci yarının ilk 6 haftasını düşündüğümüzde kritik bi noktadayız.Ordan an az 6-7 puan çıkarmamız lazım yoksa alttakilerle puan farkı kapanır üst sırayla koparsa işimiz çokçok zor olacak. Rakiplerimiz rize kayseri altay antalya malatya maçlarımız deplasmanda olacak bu da bu 6 maçlık serinin ardından 11 haftada 5 direk rakip deplasman demek.
İlk yarıdaki gibi kötü bi başlangıc olurda bu maçlara o şekilde gidersek hocanın arkasında durduk sonuçlar gelecek diye bekleme gibi bir şansımızdan olamaz. Geçen sene şampıyonluğa giderkende şuan ki bir ortama gelmiştik ligde gol yemedik galibiyet serisi hocaya yönetime övgüler hoca cıktı şu kadar puana lige çıkarız açıklamaları lig sonu averajla hocanın tahmininin üstünde puan alarak zarzor cıktık. Bu hataya yine düşüyoruz gibi medyada yine pohpohlandık hocanın arkasında durdu uçtuk kaçtık yok en az gol yiyen takım hoca cıktı başkan arkamda durdu başarılı oldum 38 puana ligde kalırız. Sonuç yine o ortam bozuldu 4 maç 3 mağlubiyet lig bitmeden bu takımı ligde bırakmadan hoca başarılı oldum diyemez yaptığın puan hesapların geçen seneki gibi tutmazsa bu sefer ligde kalmaya oynuyorsun herşey daha zor olur.
Ne olursa olsun gerekli mevkilere iyi takviyeler yapmamız lazım oyunumuz mücadelemiz kötü demiyorum ama kalite eksikliği sonuçları getirmezse malesef oyuncularda hocada yönetimde başarısız sayılır.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by paravalancha - 27-12-2021, 13:19

Forum Jump:

Users browsing this thread: 29 Guest(s)