2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
28-12-2021, 11:40,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(27-12-2021, 12:34)cotanak88 Wrote: Bir futbolcu yeteneksiz olabilir ama az koşamaz veya maça girerken isteksiz olamaz Sankhare,Doukara,Emre Taşdemir derhal bu takımdan uzaklaştırılmalı..
Umut Nayir,Champnes,Pelupessy,Shapi yi ayırıyorum çünkü oyuna girerken o gözlerindeki ışığı, heyacanı görebiliyorum tabi yetenekleri tartışılır yerlerine daha iyileri bulunursa hayır demeyiz

Umut Nayır haricinde çok doğru. Yalnız Pelupesy de tamam mücadele yönünden bi Doukara değil ama saha içinde fazlasıyla kötü. Hemen hemen hiç katkı alamıyoruz, hele son Hatay maçı tam faciaydı. Ama Shapi ve Champness hamle oyuncusu olabilir kesinlikle. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GS den Okan için Oğulcan Çağlayan'ı kiralamak ve Okan ile Emre'nin maaş ödemelerinde kolaylık istemişiz. GS'den cevap bekliyormuşuz şuan.  Ayrıca Bugün yada yarın transfer tahtamız açılıyormuş. 

Transferde kuvvetle muhtemel yine aynı hataları yapıcaz. Büyüklerden kiralananlar + menejer itelemeleri ile ya tutarsa transferleri. Valla düşündüm de forvet ve On numara haricinde ya tutarsa transferlerine de razıyım. Neden? Bu sene neredeyse hiçbir transfer tutmadı ama taş gibi takım olduk ligin en iyi futbolunu oynayan takımlardan biriyiz. Takımda aman sakın kaybetmeyelim yada sözleşme uzatalım diyeceğimiz kim(ler) var? Bir tek Diarra. Hatta bana göre ikinci sırada Sergio gelir. İkisi de geçen seneki oyuncularımız. Yani yeni transferlerden hiçbiri tam manasıyla verim aldığımız aranan kan olmadı ama Hakan hocanın bir kez daha başardığı takım ruhu aile ortamında ortaya çok güzel bir takım çıktı. Şimdi yapılacak ya tutarsa transferlerinden bari 1-2 tanesi bile tutsa çok büyük iş olur bizim adımıza. Tabi Forvete kıyacaksın paraya o ayrı.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 28-12-2021, 11:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)