2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
29-12-2021, 02:00, (This post was last modified: 29-12-2021, 02:01 by bulancak28.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(29-12-2021, 00:41)maicon_28 Wrote: Eğri oturup doğru konuşalım

Bu işin ederi Okan Koçuk'a karşı 1 e 2 yapmak. ve o 2 tane aldığımız oyuncu da bizim istediğimiz, güç katacak oyuncular olmalı.

Vedat Muriç'te yediğimiz 500 bin + (Tomic + Guido + Çağrı Bülbül) gibi ikinci bir kazık yememeliyiz. Verilen oyuncular çöp olmamalı

Bu işin her 2 taraf açısından da olması gerekeni, bence adil olanı bu şekilde.
Ama  bakın görürsünüz bizim başkan aramız bozulmasın diye Okan Koçuk'u Gs'ye bedavaya verecek. (veya dandik altyapı oyuncularına karşı verir).

İşin daha da tarafsız yorumunu söyleyeyim. Bence Okan Koçuk Gs için yeterli değil, yabancı kaleci almaları gerekiyor. Yani hem kendileri memnun kalmayacak hem de bizim düzeni bozmuş olacaklar. Her 2 tarafta zarar görmüş olacak

Gs havluyu çoktan attı kanka, Okan götürür bu sene onları. Eğer geri gidecekse Aytaç, Emre Kılınç gibi adamları çözmek lazım ama öyle bir şeyin olacağını da hiç sanmıyorum. Fatih Öztürk, Ferhat Kaplan falan toplarız. Bunlar olacağına Okan hiç gitmesin çok daha iyi. 
Bir de gs şu an irfan can eğribayat ile ilgileniyor. Eğer o iş olursa zaten Okan'ı geri istemezler bence.
Okan'ı çok itin g.tüne sokuyoruz, ben şahsi olarak burada yazıldığı kadar kötü bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by bulancak28 - 29-12-2021, 02:00

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)