2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
29-12-2021, 12:47,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Onurcan'ı geçen sene en çok görmek isteyen insanlardan birisiyim ama bu sene Okan'ın yerini devralmasını sakıncalı görüyorum. Okan dünyanın en iyi kalecisi değil evet. Yan topları zayıf, çıkmakta tereddüt ediyor ama süper ligde hangi kaleci iyi ki? Altay, Ersin gibi kaleciler bile saçma salak goller yiyor her hafta. Kaldı ki Okan'ın 90'dan, karşı karşıya çıkardığı çok top var. Penaltılara değinmiyorum bile. Adama karşı karşıyayken gelen çok sert vuruşları sektirdiği, Perez'e çarpan topta kontrpiyede kaldığı için bile laf ediyoruz burada.
Okan maç başına 0,88 ile ligin en az gol yiyen kalecilerinden. Bunun tamamını Diarra-Perez ikilisine bağlayamazsın.
Her şeyi geçtim, Okan gittiği takdirde kaleye kimi alabiliriz şu durumda? Fatih Öztürk, Ferhat Kaplan falan onları zaten geçelim ki bizim yönetim öyle bir şey yaparsa hiç şaşırmam. Ya da kaleyi Onurcan devralacak veya ya tutarsa diyip yabancı kaleci alacağız, kalan yabancılardan birini eksilteceğiz. Şu üç durumun yerine Okan'ın kalmasını ben yeğlerim şahsen.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by bulancak28 - 29-12-2021, 12:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)