2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
07-01-2022, 14:44,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(07-01-2022, 14:19)genoa28 Wrote: Az önce twitter'da bir video izledim, eleman Giresun'da büfeci, eleman Trabzonsporluymuş ve ölürse fındık bahçelerini Trabzonspora bağışlıyormuş, malı mülkü feda olsunmuş.

Sadece sporda değil her alanda diğer Karadeniz illerinin niye gerisinde kaldığımızın bir göstergesi, bir tane Ordulu, Rizeli görmedim Trabzonu tutan, mk ne kendi şehrine, ne kendi insanına, ne de kendi değerine sahip çıkar bu şehrin insanı, bizden de bir yol olmaz o nedenle.

Ordulular boş yapıyor. 2016 ve 18 mayısı Ordu'daydım. Merkezde akrabada kalıyordum. Hem Beşiktaş'ın hem Galatasaray'ın şampiyonluğunda kornadan uyuyamadığımı biliyorum. Rize hadi bir nebze, takımları süper ligde yıllardır. Onlarda da girsen baksan alayı üç büyük tutar (özellikle Fb). Biz 44 yıldır alt ligdeydik, sürünürken Trabzon takır takır şampiyon oluyordu. O yüzden çok anormal değil bence.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by bulancak28 - 07-01-2022, 14:44

Forum Jump:

Users browsing this thread: 26 Guest(s)