2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
08-01-2022, 11:01, (This post was last modified: 08-01-2022, 11:15 by kerasus.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Yönetimi transfer konusunda benim kadar eleştiren azdır. Ama gerçekçi olmak lazım, Kayseri Karagümrük Rize dahil 5 süper lig takımının olduğu ortamda bize kalması zaten zor bile değil bir transfer mucizesi olurdu. O mucizeye çok yaklaşmıştık ama demek muhtemelen Kayseri faktörü girdi araya. Ha yönetimi eleştireceğim konu, bedava transfer yapmaya çlışarak bukadar oluyor işte. Yanıbaşındaki Hemşehrin sayılacak adamı bile getiremiyorsun. Artık gerçeklerle yüzleşip kesenin ağzını açması ve ona göre adımlar atması gerekiyor. Paran yoksa scouth eklbi kuracaksın menejer kucağına oturup kaliteli transfer imkansız artık. Yaz döneminde tarihin en fiyasko transfer dönemini yaşadık resmen ama Hakan hoca toparladı durumu. Sende bir zahmet hocaya karşılığını vermek zorundasın.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit.. Taraftar konusuna gelince.. Sanal dünyadan başını kaldırıp gerçek dünya'ya şöyle bir göz gezdiren herkes farkındadır ki kendi şehrinin takımını tutmak diye bir şey yok bu ülke de. Kayseri Sivas Konya gibi yıllardır süper ligde olduğu halde taraftarı olmayan takımları boşverin, Anadolu'da taraftarı ile bilinen takımlar da dahil buna. Bursa'da okudum(tabi şampiyonluktan önce 2002-2004) civarları) hangi takımlısın sorusuna "Tabi ki Bursaspor" cevabı aldığım yok denecek kadar azdır. Sakarya'da yarım dönem bulundum süper ligde olduğu dönem hemde. Pazar Akşam 9 da İstanbul takımlarının maçı biterken kahvehaneden onlarca Sarı Siyah forma ve kaşgollu boşalıyor. Gündüz 3 te ki Sakarya maçından çıkıp olduğu gibi Kahveye koşmuşlar asıl takımlarının maçını izlemeye. Çevremde hiç Sakaryasporlu biri ile tanışmamış olmamı saymıyorum bile. Bu örneklerin olduğu ülkede neymiş efendim Giresun insanı 45 yıldır görmediği süper ligdeki takımı yanında yöredeki diğer bir takımı nasıl desteklermişmiş. Güleyim de boşa gitmesin bu komik eleştiriler. 50 yıl süper lig hatta hiçbir döneminde süper lige çıkış iddiası dahi olmadan 2 ve 3. liglerde sürünsün de göreyim o çok övdürğünüz diğer Anadolu tribünlerini.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 08-01-2022, 11:01

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)