2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
08-01-2022, 16:23,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
@Genoa28:

Farkındaysan ikimizde birbirimize karşı aynı ithamda bulunduk. Ama bir farkla. Ben gülüp geçtim, sen ise köpürüp hakarete başladın. Neden? Çünkü senin iddian komikti ve gülüp geötim bu saçma iddiaya. Ama sen köpürdün çünkü nekadar saklamaya çalşsan da yakalanma psikolojisi ile saldırıyorsun. Beni bu sitede zamanında Fenerli diyen de oldu şimdi de Trabzonlu diyen çıkıyor. İki birbirine en zıt iki takım. Nasıl ikisi ile de suçlanıyorum? Çünkü tek gayem Giresun ve diğer takımlar için sadece doğru bildiğimi savunurum tarafsızca. 

Çift takımlı olmak bu ülke gerçeği malesef. Bu benim söylememle var olmadı, ben inkar edince de yok olmayacak. Klavye başından kalkıp etrafına bak bakalım hiç ben Xspor luyum diyer sadece ama sadece memleketinin takımını söyleyen var mı? Ama klavye başına geçince tribündergi vb sitelere gir, Çemişgezekspor un bile ne fanatik taraftarları var.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 08-01-2022, 16:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)