STSL 20.Hafta | Galatasaray 0 - 1 Giresunsporumuz | 08 Ocak 2022 Cumartesi | 19:00
08-01-2022, 23:14,
RE: STSL 20.Hafta | Galatasaray - Giresunsporumuz | 08 Ocak 2022 Cumartesi | 19:00
(08-01-2022, 22:34)genoa28 Wrote: Hocayı maç sonu yayıncı kuruluşa röportaj verirken dinledim takviyeler yapılacak vs dedi, basın toplantısını dinleyen var mı transfer ile ilgili ne söyledi
Basın toplantısını izledim. Daha iyi oyunlarımız oldu bugün oyun çok istediğim gibi değildi ama eksiklerimiz biraz etkiledi bizi dedi. Oyun mücadeleye döndü bizde mücadele ettik ve önemli bir üç puan aldık camiaya hayırlı olsun dedi. Okanı sordular kalıyor dedi. Transfer ile ilgili birşey söylemedi onun haricinde. Kasımpaşa maçı çok önemli o maça hazırlanacağız dedi. Diabateyi sordular izni uzattı biraz idman yapamadı 10 gündür o yüzden yedek oturttum dedi. Haftaya kullanacağım dedi.
Yayıncı kuruluşta yasağımız var demişti. Tahta kapalı demek ki hala.
Artık başkanın her kapıyı zorlayıp bu işleri çözmesi lazım. Sürekli maliyet vs diyerek devam edilmez. Sene başı doğru hamle yapamadığımız için bugün bu noktadayız. En acilinden iki orta saha ve bir santrafor lazım. Kenarları vs bir şekilde idare ederiz.
Bu arada bugün kasımpaşa teknik sorumlusu olarak ümit şengülü gördüm o geldi maç sonu toplantıya. Hoca oraya geçmiş demek ki.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 20.Hafta | Galatasaray - Giresunsporumuz | 08 Ocak 2022 Cumartesi | 19:00 - by Pangal - 08-01-2022, 23:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)