2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
21-01-2022, 16:44,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
şimdi burada sezon başında giresunluluk devreye sokulup kiralandıysa o iş yaşç kaldı ki öyle oldu .
adam ister sende vermiyorum dersen ikili ilişkilerin bozulur . haaa gs ile ne ikili ilişkimiz olabilir ki diyebiliriz. orayı bilemicem. kız isteme gibi gidip şimdi okana sorarlar sen gitmek istiyormusun diye Big Grin
biz yerli kaleci hayatta bulamayız. onurcana da güvenilir mi bilmiyorum. okanı yolla ama ciddi takviyeler yapman gerek .
okanın yerinde olsam bende kalırdım. gs şuan komple kaos . @bulancak28 kardeşimin dediğine tamamıyla katılıyorum. tam olarak gelişimimi tamamlarım öyle giderim. orada olay biraz farklı ilerleyecek . okana sorsalar okan gitmese hain. gitse yalan olacak .
kulüp gönderse hain göndermese ulusal basında haberlerimiz çıkacak linç yiyecek giresun.
her tarafı ucu boklu değnek .

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 21-01-2022, 16:44

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)