2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
21-01-2022, 17:24,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
@semiko Babacan, Okan'ın en başında bize gelmesinin sebebi adamın futbol oynamak istemesi. Kalsa Gs'de Muslera'nın arkasında bekleyecekti sakatlanmasa kaleye dahi geçmeyecekti. Adam oynamak istiyorum dediği için Gs onu gönderdi. Ha, Giresunspor'un tercih edilmesinin sebebi hemşehrilik olabilir onu bilemem. Yalnız bu saatten sonra aman ikili ilişkiler bozulmasın, aman medyada linç yemeyelim diye Okan'ı göndereceklerse bu yönetim de durmasın Giresun'da bir dakika. Hem transfer etmeye adam bulamıyorsun, hem elindeki formda kalecini Gs'nin gönlü olsun, belki sana yeni Emre Taşdemirler kitlerler diye geri yolluyorsun. Böyle bir saçmalık olur mu? Adam İsmail Çipe'ye güvenmiş kaleci transferi yapmamış, bunun ceremesini niye Giresunspor çekiyor? Afedersin de s.kerler öyle basını, sabaha kadar linçlesin.
Taraftar açısından bakacak olursak da bu adamlar geçen sene, Antep maçı galiba, 18 saniye mi ne Okan elinde topu tuttu gol yediler diye adama etmedikleri küfürü bırakmadılar. Şimdi Trabzon maçında iki tane penaltıyı kurtarınca, İsmail de tırt çıkınca tutuşmaya başlamışlar "geri alın geri alın" diye. Giresunspor kimsenin emir eri değil a.m.k yerinde.
Ama dediğim gibi, gideceğini hiç zannetmiyorum ben. Ne bizim yönetim o kadar mallık yapar, ne de Okan kişisel olarak tercih etmez bana göre.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by bulancak28 - 21-01-2022, 17:24

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)