2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
21-01-2022, 20:21,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Abi Allahaşkına yapmayın etmeyin. Bunun Giresunlulukla memleketçilikle ne alakası var ya? Yönetim çıkacak diyecek ki, "kardeşim sen bana bu adamı 1 yıllığına verdin, benim takımım küme düşme mücadelesi veriyor, benim bu adama ihtiyacım var". Yok Burak Elmas Giresunluymuş bilmem ne onları geçmesi lazım yönetimin. Bu kadar aciz mi bu yönetim, bu takım? Galatasaray'ın enayiliğinin bedelini Giresunspor neden ödüyor ve neden bunu sadece Burak Elmas'ın Giresunlu olmasıyla çözebiliyoruz? Hadi verdik, karşılığında? Babel? Forvetsizlikten Halil'i oynatan, daha Avrupa maçı oynayacak takım bize Babel verir mi Allahaşkına (ki o da sakat emenike). Alacağımız maksimum adam, bak iddia ediyorum ya Oğulcan Çağlayan ya da Barış Alper Yılmaz olur öyle bir senaryoda.
Onurcan diyen renktaşım, adım kadar eminim ki Onurcan iki maç oynasın, bütün forumda itin g.tüne sokulur. Kale ve savunma olayını bir şekilde "Okan" ile birlikte hallediyoruz.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by bulancak28 - 21-01-2022, 20:21

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)