2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
30-01-2022, 23:52,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Pyrre transferinde mete alp kaplangi yürütmüş işleri. Daha önce sivasta felan hakan hocayla çalışmıştı. Robinho-diabate transferlerinde felan eli var diye biliyorum. Basında çıkan isimlere bakarsak portekiz brezilya tarafları ağırlıklı. Metenin bağlantısı olan yerler genelde. Ayrıca muhammed gümüşkaya-emre kılınç'ın menajeri arkadaş. Hocanın sürekli mamiyi dillendirmeside onunla bağlantılı. O yüzden ben o iş kesin gözüyle bakıyorum.
Alanyada işleri menajer cenk melih yazıcı götürüyor. Gelen giden vs herşey. Düşünün bülent korkmazı bile değiştirdi başarılı olduğu halde farioliyi getirdi Big Grin
Bu mete alp ile ilgili daha önce ben hakan hocanın danışmanıyım vs diyor diye haberler çıkmıştı.
Bknz: Link
Doğruluk payını bilemeyiz tabi sadece iddaa burada yazılanlar.

Ama transfer için ismi çıkanlara bakınca brezilya portekiz eksenli %85i. Bu menajer arkadaşında o tarafta bağlantıları mevcut. Alanya cenk modeli gibi bir sisteme geçilmiş olabilir bizim taraftada.
Öyleyse de değilse de inşallah bize faydası olacak isimleri kazandırır dedikodulara malzeme vermez.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Pangal - 30-01-2022, 23:52

Forum Jump:

Users browsing this thread: 22 Guest(s)