2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
31-01-2022, 12:42,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Şu Okan konusu nolur kapansın artık yahu. Geçenlerde GS'nin gündemindeki kalecinin paylaşımını beğenmiş Okan. Delirdiler yine vay efendim istemiyormu GS yi diye. La olm niye istesin asla forma giyemeyeceği takımı? Birde koskoca camia da bir tane mantık sahibi taraftar olmaz mı la hepsi mi trol bunların? Her biri tutturmuş kendi oyuncumuza para verip yine alamıyoruz diye. Hayatında hiç sözleşme diye bişey duymamışlarki. Senin oyuncun falan değil, sene sonuna kadar Giresunspor oyuncusudur nokta. İster bedava vermiş ol, istersen üste para vererek kiralamış ol, sonuçta bizim oyuncumuz. Ve sen 2 maçlık belki 1-2 kurtarış fazla yaparsa diye benim bütün senelik planlarımın içine s.çamazsın. Yok öyle bir dünya. Ama bizim başkan tepemize çıkarıyor bunları. para harcamadan kadro kurucam derken elalem bizi pilot takımı gibi görmeye başladı. Bir trol ordusu da Trbazon'da. Vay efendim bunlara karşı neden puan almışız. Aynı kafa işte, kendilerinin pilot takımı olduğumuza baya inanmışlar artık, lig sadece kendilerinden ibaret sanıyorlar. Yav tamam arayı iyi tut büyük takımlarla, gerektiğinde oyuncu da al. Ama mesela ADS gibi öyle bir adam al ki seni taşısın. Sen gidip forma garantisi ile Emre'yi alıyor takımı da sabote ettiriyorsun.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 31-01-2022, 12:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)