RE: STSL 24.Hafta | Konyaspor - Giresunspor | 04 Şubat 2022 Cuma | 20:00
Son 7 maç 5 mağlubiyet bu enkaz burdan zor kalkar devre arasıda yazmıştım yönetim de hocada ilk 7 hafta sonundaki alınan puanlardan sonra oldum havasına girdiler hala ulusal basında bu muhabbet dönüyor bugunki maçta spiker yine vurguladı ilk 7 maç gol galibiyet yok yönetim hocamın arkasında durdu.
yönetim oyuncu bakmadı hoca biz bu işi bitiririz 38 puan yeter başkan arkamda durdu teşekkür ederim demeçleri verdi. İlk yarı bitti kümenin üstündeyiz kasımpaşa göztepe bir cıkıs yaptı senin 18 maçda aldğın puanı 5 haftada aldı şimdi kim başarılı oldu ? Aynı sorun geçen sene yaşandı ulusalda verdiler gazı lige çıkamıyorduk son haftaya kaldı ama şimdi kümeye oynuyorsun rakipler daha tecrübeli ve fazla o ilk yarıdaki zamanında yok sabredecek.
Yönetim hatası çok büyük hocanın da hataları fazla galip gelirken puanları alırken bu takımla oynuyordun içerde dışarda rakiplerine puan kaptırırkende. Biz şu kadar puan alırız kritik maçtı alamadık sonraki maça telefi edicez konuşmaları işe yaramıyor. Hocada çıkıp golü atmayacak ama ona göre oyun planı taktiğini yapacak yenemiyorsan yenilme defansif anlamda problem yok diyorsun her maç gol yiyoruz. Baktın kazanamyorsun hucumda istediklerini yapamıyorsun beraberlik oyununu oyna onuda beceremıyorsun. Maçları izliyoruz kadro kısıtlı tamam ama rakiplerde üst düzey değil istedğin zaman iyi oyun planı mücadeleyle gidiyorsun bjk gs ts den puanını alabılıyorsun. Ezbere cümleler yerine beklentiler üzerine plan kurmakdansa elindeki imkanlara göre planlamanı yapmak zorundasın.
|