STSL 24.Hafta | Konyaspor - Giresunspor | 04 Şubat 2022 Cuma | 20:00
05-02-2022, 16:22,
RE: STSL 24.Hafta | Konyaspor - Giresunspor | 04 Şubat 2022 Cuma | 20:00
Hakan hocam etme eyleme. Tamam bu takımın ligde kalmak için % bilmemkaç umudu varsa, tamamı senin eserin hakkını inkar edemeyiz. Ama nolur inat etme, şu takımın maçlarını hadi teknik analz yapma sittiret. Ama kenardanda mı izlemiyorsun yahu, bu takım savunma yaparak istediğini alacak takım değil. Zaten biliyoruz elin kolun bağlı kadro konusunda, birde sakatlık cezalı falan derken hepten hamle şansın elinden alınıyor. Kalende de Bir GS TS maçlarında iyi oynadı diye panter bir kaleci yok zaten. Neyine güvenip hiçbir şekilde hücum etmeden sadece savunma ile puan alacağına inanıyorsun? Maç sonu sende diyorsun zaten maçı kazanmak adına bişey yapmadık sahada diye. Bak yapamadık değil, basbaya yapmadık. Peki ama neden? GS BJK isimlerinden korkmadıkta Konya isminden mi korktuk? Başakşehir maçı 2. yarısındaki aciz futbolu tekrarladık maç boyu. 

Gitgide geriye giden bir oyunumuz var bariz şekilde. Diabate çoktan bıraktı zaten takımla bağını kesmiş gibi görünüyor. Transfer dönemi konuşsaydınız keşke, böyle oynayacaksa nere istiyorsa sittirip gitseydi arkadaş. Sergio da gitgide geriye gidiyor. İlk haftalar takımda bir tek Sergio ya top geldiğinde rahat olurdum olumlu kullanacağı yönünde. Şimdi ise Top ona geldiğinde tamam diyorum şimdi düşecek.. Rakip oyuncu 2 metre uzağından geçse rüzgarından yere düşüyor, nedir bu isteksizlik? Aklıma geçenlerde bir arkadaş yazmıştı forumda.. Başkanın zaten üstü çizildiği için takımı düşürüp aldığı yerde bırakmak istiyor galiba diye. Bunu biz dışardan görüyorsak takım içinde nasıl görünmesin? Bilerek oynamıyorlar değil ama bu ortamda ister istemez mücadele edecek sebep kalmayınca ne yapsınlar? Hadi şehrin ileri gelenlerini geçtim, başkan düşürmek için elinden geleni yaparken futbolcu niye tekmeye kafa uzatsın?
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 24.Hafta | Konyaspor - Giresunspor | 04 Şubat 2022 Cuma | 20:00 - by kerasus - 05-02-2022, 16:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)