2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
08-02-2022, 10:30, (This post was last modified: 08-02-2022, 10:31 by semiko.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(08-02-2022, 10:13)celebi980 Wrote: Süper Lig seviyesinde bir takım, ligin ilk maçları oynanırken en büyük eksiğinin forvet oyuncusu olduğu herkes tarafından tesbit edilmişken ve ilk yarı bitmeden bütün ağızlar eksiğimizi biliyoruz sorunu devre arasında çözeceğiz derken ara transferin son günü papatya falı açılıyor gelecek gelmeyecek diye. Bu takım içeride 2-3 maçı sırf golcü yok diye kaybetti. Bu takım bu şartlarda çok zor kurtarır biri görsün artık

hoca kendisi de dedi. içeri sokacak oyuncumuz yok diye. hal bu iken araştırma yapmamak girişimlerde olmamak saçma. tahtayı açtığın an yapıştıracaktın. tahtayı sürpriz gibi açtırmadık ya sonuçta. beklenmedik bir durum değildi hazırlıksız yakalanmadık . bana saçma geliyor bilemiyorum .
balde konusuna gelirsek denildiği gibi simge bir oyuncu . bende kiralık gitmesinden yanayım. olurda düşersek iş yapar yaptırır. leş savunmalar baldenin fiziksel gücü karşısında duramaz.
geriye dönüp bakıyorum herşey çok saçma . resmen okafora döndük . gece 11de transfer açıklyoruz.
ama bu bizim doğamızda var herşeyi sona bırakıyoruz. ama şu nalepayı yediniz ya helal olsun. bence hocada beklemiyordu orta sahanın bu kadar kötü olacağını. sankhareye güvendi. yalan oldu . adam resmen oynamak istemiyor ama fesih parası veriyorsun bende bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" sonik işi anlamıyorum .

Edit: bu arada bulgara baktım . aga en fazla geçen seneki sergio gibi olur. çok bişey beklemiyorum

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 08-02-2022, 10:30

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)