2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
10-02-2022, 00:13,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Sankhare olayında Keleş suçludur. Takıma oyuncu gelmeden hocaya sorulur ve hoca istemiyorum derse olay biter. Demekki kadroda istedi bu çöpü. Sonra performans alamayıp oyuncuyu iyice küstürmüş olmalı chapness gibi. Şu diabate çöpüne verdiği fırsatı kimseye vermedi. Champness ne dese haklı. Forma adaleti olmazsa bir takımda asla dikiş tutmaz.

Pelupessy diye bir adam almışlar ne oynadığı belli değil. Serginho çok formsuz ve kesik atmıyorsun. Hakan hoca iyi güzel hoş diyor herkes ama ben böyle düşünmüyorum. Oyun esnasında oyuna müdahale etme kabiliyeti oldukça kötü. Oyunculardan verim alamıyor. Anladığım kadarıyla antrenmanlar fena değil gibi. Ama işin teknik kısmında oldukça yetersiz. Bu takım kümede kalır ama her oyuncu çalışırsa formayı kapacağını bildiği taktirde.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Çotanax - 10-02-2022, 00:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)