STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
12-02-2022, 12:17,
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
(12-02-2022, 12:08)turkuaz_0628 Wrote:
(12-02-2022, 01:03)Çotanax Wrote:
(12-02-2022, 00:09)turkuaz_0628 Wrote: Kafana göre Giresunspor ! Hele Hakan hocama sonuç ne olursa olsun laf yok ! istediğini istediği yere koysun oynatsın ...

Hakan Keleş bu kulübün sahibi mi, hayıdır diye sorarlar adama. O da bu kulüp bünyesinde bir personel ve hataları sorgulanır. İlk yarı kötü gidişattayken kendisini destekleyenlerdendim. Ama son 8 9 maçtır bu takım gitgide dibi boyluyor. Bu maçta da takımda düzelme olmazsa bir an önce yol verilmesi gerekir. Umarım takımı toparlayabilir. O kadar emeği var ziyan olmasın elbette.

Futboldan anlıyorsan mevkini söyle yazdıralım seni de kadroya, oynayanlar belli Ha Hakan hoca çıksın oynasın diyorsan şimdi çıksın 10 gol yapar malum 2000 li yıllar esiyordu, boş yapma işine bak ... bende biliyorum Hakan hocanın personel olduğunu ... Ya da HAKAN BAŞKANINA söyle o çıksın GOL atsın ...
Futboldan anlarım merak etme sen. Yok Hakan girsin oynasın falan gereksiz laf kalabalığı yapıp terbiyesizlik yapmanın anlamı yok. Bu takımda oynayacak profesyonel futbolcu fazlasıyla var. İyi bir elde ligde kalma hedefine ulaşılır. Sanki biz hocadan şampiyonluk bekliyoruz da kadro yetersiz muhabbetleri yapılıyor aylardır. Bıktım valla. Beğenmeyen çıkar gider.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe - by Çotanax - 12-02-2022, 12:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)