STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
14-02-2022, 19:28,
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
(14-02-2022, 15:54)kty28 Wrote: Twitter kullanmıyorum bu sebeple olayı takip de etmedim; yaş olarak da muhtemelen sizden küçük biriyim velakin üslubunuz fanatikliğinizi belli ediyor.
Ben sıradan bir Giresunspor destekçiyim, fanatik değilim; siz takım için iyi olanı düşündüğünüzü yapsanız yeterli gereksiz konuyu uzatmak birbirimize ve Giresunspor'a bir şey kazandırmaz.

Teşekkür ederim, bunu iltifat olarak alıyorum. Doğrudur Giresunspor konusunda fanatiklik var biraz. Yoksa bu seneye kadar 1000 km uzağında İstanbul'da yaşayıp hiçbir İstanbul takımı tutmadan sadece Giresunsporu tutmak çok rastlanan bir durum değil. Giresun'da bile çok büyük çoğunluk çift cinsiyetli iken. (çift takımlıları böyle adlandırıyorum artık). Tabi bu fanatiklik asla Hasan'a Ali'ye Mehmet'e yani isimlere değil, sadece Giresunspor'a. Ve haliyle Giresunspor'a zarar veren herşeyin karşısındayım, bu başkan bile olsa. Hele hele Giresunspor'a zarar veren bir durum, bizzat Giresunspor taraftar sitesinde savunulmaya kalkılınca doğal olarak can sıkıcı oluyor. Twit konusu da tam olarak Giresunspor ile alakalıdır.  Zira Hakan Karaahmet tüm ülkenin tanıdığı ünlü bir işadamı falan değil, Giresunspor ile insanların ismini duyduğu ve şuan Giresunspor başkanı etiketine sahip. Yani yaptığı herşey Giresunspor'u bağlıyor. Hele ki trol hareketler ile tüm ülkeye rezil etmesi tam bir skandal. İlk mesajınızda belirttiğiniz şekilde komik falan hiç değil. Belki sen eğlenmiş olabilirsin ama ben utanç duydum. Ve takım için iyi olanı düşündüğümü yapıyorum şuan, takıma zarar veren bir konuya tepki gösteriyorum mesela. Siz ise Giresunspor için sıradan bir destekçi olsanız da, isimlere karşı fanatiklik var gibi duruyor.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe - by kerasus - 14-02-2022, 19:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)