2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
18-02-2022, 13:52,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
2 tane yönetici iddaalar asılsız diyor yerel basın aksini söylüyor sonra yok öyle birşey çelişki var diyor benim görüşüm hakan karaahmet bırakmak için zemin hazırlıyor biri çıkar ben adayım derse anında bırakacak bence ama böyle bir ortamda kimse başkanlığa aday olmaz
Osman çırak falanda bizi kurtarmaz verebilecekleri hakan karaahmetin üzerine çıkmaz Giresun'un durumu belli bize cebinden gerektiğinde 100 milyon para verebilecek vergi rekortmenleri listesinde ilk 50 ye girmiş bir aday lazım ki düzlüğe çıkarsın ki ben öyle Giresun sevdalısı birini de göremiyorum aslında güzel bir projeyle Giresunspor futbolcu fabrikası haline gelebilir güçlü bir adayımız yoksa futbolcu pazarlayarak bu kulübü ayakta tutabiliriz ama bu sene olduğu gibi herkes günü kurtarma derdinde milyonlar yabancılara akıp gidiyor

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by cotanak88 - 18-02-2022, 13:52

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)