2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
18-02-2022, 15:26,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
ahmet mehmet hikaye. kim gelse bu düzen devam eder .
bu takım yıllardan beridir siyasilerden ondan bundan medet umdu.
kimseye demediler benim böyle projem var . destek olur musun ? bu projemin destekçisi sen ol reklamını sen yap. hep ben hep ben olmamalı. pazarlama stratejisi olmalı. marka değeri yaratmak gerek.
başkan projlerimiz dedi misyon vizyon dedi . hiç biri neredeyse olmadı.
kurumsal bir kimlik geldi evet. sancılı bir biçimde geldi saçma sapan bir admin vardı mesela.
bazı şeyler sancılı olur ama yoluna girer.
bence başkan süreci yanlış yönetti. altta başka şeyler var ise sorun büyük. pyerre için sorumluluğumuzun olduğu yazılıyor brezilya basınında . bize gelen bilgi direkt sözleşme feshedildi..sankhare olayında sorumlu kim ise çıkıp açıklayacak. hcoasından başkanına sportfi direktöründen menejerine. hesap verilmesi gereken bir camia var. haa bu sorular genel kurulda sorulur mu bilmem ? soran var mıdır bilmem. olan yine armaya sevdalılara oluyor.
özden reisi şuan çok iyi anlıyorum. iyi günde herkes iyidir. olay kötü günde ...

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 18-02-2022, 15:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)