2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
21-02-2022, 00:28, (This post was last modified: 21-02-2022, 00:29 by turkuaz_0628.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
DEĞERLİ FERHAT KARADEMİR açıklamalar yapmış demekki buralar takip ediliyor, sorulanlar burdan bu güzel !
Verdiklerini yazmış;

Bu kulübe ne verdin? Ali Sacit Eren yönetimi 2 dönem 150 bin bağış, 30 bin reklam, 30 bin çekiliş bileti ilave günlük ödemelere yardım deplasman güvenlik görevlisi vs 250 bin geçmiştir. Hakan Karaahmet birinci dönem 250 bin bağış, ikinci dönem 500 bin bağış ve led reklamı. ++
Gıda paraları vs bugüne kadar. 1 milyon TL üzeri bağış ve reklam bilet vs param geçmiştir. 500 bin şahsi kredi kefaletim vardır. yaklaşık 400 bin lirada nakit alacağım vardır. Benim ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın Giresunsporluluğunu eleştirenler,siz ne verdiniz bu kulübe.+++
Verdiğimiz zaman,emek paha biçilemez. Daha iyi yapacağını düşünenler bu paraları getirin kenara çekilmesinide biliriz.

Tamda kendi kalıplarında açıklamalar yakışmış, aldıkları peynir, zeytin vs. filanda yazılsaydı beyfendi adama sorarlar VERMEYECEKTİN NEDEN BU TAKIMA YÖNETİME GİRDİN ? SİLAH ZORUYLAMI ALDILAR.
Her işin bedeli yokmu ? Ya kendinize bunların karşılığı yüklenen Giresunspor yöneticisi misyonu ile gelen marka onun değeri nedir ?
Başkentten !

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by turkuaz_0628 - 21-02-2022, 00:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 27 Guest(s)