STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe
27-02-2022, 17:17,
RE: STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe
Muhteşem maçtı. Bu galibiyet önce taraftara sonra Diabate-Trore değişikliğine yazar. Hocanın yarım maç olsun Diabate inadından vazgeçmesi maçı getirdi. Ama traore'de efsaneydi bugün. Neredeyse top geçirmedi, 3. golde katkısı çok büyük. Fener maçında gole sebep olduktan sonra ilk iç sahada kendini çok iyi toparlamış. Haftalardır çıtkırıldım halde berbat olan Sergio'da toparlamış bugün çok iyi iş yaptı. Umut Nayır sezon başında böyle oynasa hiç forvet arayışına girmezdik. Devre arası kendisine bir yedek bulmak yeterdi ki o iş daha kolaydı. Neyse geç olsun güç olmasın inşallah böyle devam eder. Yalnız kesinlikle hakkını yemeyelim, Balde girince takım biraz direnç kazandı. İyice oyundan düşmüşken Balde'nin ateşlemesiyle biraz daha topa baskı yapabildi. Zeki neden beğenilmiyor anlamadım, yine çok kritik müdehaleleri vardı. Muhammet de muhteşemdi. Cuk oturmuş valla takıma. Fener eğer banko oynatmayacaksa kesinlikle kiralamaya devam etmeli yada tamamen elden çıkarmalı bu çocuk harcanmasın yazık olur. Şikinyo fener maçında attığı gol gibi 2 kere daha şut şansı buldu ama pas vermeyi tercih etti, keşke kendi atsaydı. Okan'da artık Onur'a devretmeli kaleyi b.kunu çıkardı işin. Göztepe ilk ciddi şut denemesinde üzerine gelmesine rağmen gol oldu. Okan'a bukadar katlanana kadar aynı hatalı golleri Onur ile yesek hiç olmazsa seneye kaleci arayışımız olmazdı, Onur alışsın hiç olmazsa yazıktır. 

Taraftar da muhteşemdi. Böyle tribün ve böyle mücadele devam ederse fikstüre falan bakmam ben rahatlıkla kalırız bu ligde.
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 27.Hafta | Giresunspor - Göztepe - by kerasus - 27-02-2022, 17:17

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)