STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
08-03-2022, 23:37, (This post was last modified: 08-03-2022, 23:39 by turkuaz_0628.)
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor
Giresunsporun en büyük sorunu '' futbolcu eşlerinin girdiği kapıymış'' yönetim basmış yaygarayı, il müdürü desen neyin peşinde ? hem futbolcu eşleri başka kapı yokmu girebileceği zaten bildiğim kadarıyla her futbolcunun akredite hakkı var kapı olmasa ne olur ! yönetim mağdurun peşinde işini bıraksın, işimizi yaptırmıyorlar ayaklarını özelikle, destek aldıkları siyasetçilerle daha düne kadar ne kadar yakın olduklarını hangimiz görmedi ? şimdi neyiniz terso olduda cızırdama geliyor, galibiyet parasının banka dekontu temilğe gitmiş kalan prim borcunu kim ödeyecekmiş, başkanla yönetime kalmış !!! pardon da kime kalacaktı bana mı ? Allahını severseniz kalan maçlarda ligde kalalımda hayırlısıyla sizde işinize okulunuza geri dönün....
Bu arada Rusya ve Ukraynada top oynayan futbolculara transfer izni verildi bir hafta içerisinde transfer yapmak isteyen gidebilecek, alalım eli ayağı düzgün bir forvet !
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 28.Hafta | Ç.Rizespor - Giresunspor - by turkuaz_0628 - 08-03-2022, 23:37

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)