2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
16-03-2022, 16:42,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Takımın borcu var borc ödeniyor bi şekilde kendini ödetiyor dedi . Paranın tamamının Giresunspor hesabı  üzerinden gönderildiğini ve yattığını geçmiş dönemlerde olduğu gibi elden para verme alma olayının olmadığını..Giresunspora yardım ettiğini iddaa eden kurum ve kişiler varsa buyursun ortaya çıksın her şey şeffaf dedi. Token olayından iyi para geldiğini EnverYücelle yapılan anlaşmadan 5 milyon başka bir gelirden daha bahsetti toplamda 12 milyon gelir geldiğini Fiskobirlikten para gelmediğini loca aldıklarını vs söyledi. Özel idareye sitem etti. Ali Eren döneminden borcun 40 milyon olduğu sonradan yapılan detaylı araştırmada 60 milyon olduğunu ama ödenmeyen ve mahkemede olan o kadar dosya çıktıki  zorlandık diyor. Mahkeme olayları var çok konuşmak istemediğini, bu sene 9 milyonluk bir takım kurduklarını ama kur farkından dolayı ödemelerin ikiye üçe çıktığını bu konuda şanssızlıktan bahsetti. Anladığım kadarı ile siyasiler ve şehrin ileri gelenlerinden 50-100 bin liradan fazla olmayacak şekilde minik yardımlar haricinde bir kuruş destek alınmamış. Açık aöık söyledi yardım ettim diyen varsa çıksın ben yardım yapsın dedi. Şehirde çekememezlik çok dedi en ufak olay yuvarlanıp en üstlere kadar götürülüyor dedi de dedi.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by sy200028 - 16-03-2022, 16:42

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)