2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
16-03-2022, 18:26,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Başkanın açıklamasını dinlemedim, çok yoruyor valla çok uzatıyor zaman kaybı. Dün akşam Ali Eren'in twitlerinden sonra benim için mesele bitmiştir. Tamam hiç borç ödememiş hep yemiş orası kesin zaten. İyi de kongre de halk diliyle şu konuşma geçiyor.. "Hakan abicim sana şukadar borç bıraktım haberin olsun" diyor.. sende, "ne demek kardeşim lafı mı olur ben başkan olmuşum daha ne isterimki" demişsin. e şimdi de her seferinde yeni duymuş gibi aa ali eren zamanından yine borç geldi diye sızlanıyorsun. ayrıca geçtiğimiz açıklamasında da yine girdi çıktılardan bahsetmemişmiydi? o zaman hiç token muhabbeti geçmemişti yanılmıyorsam. hatta klübe yayın gelirlerinden 70 küsür milyon geldiği haberlerini yalanlamışlardı öyle bir para yok sadece şu kadr par geliyor başkada girdsi yok diye. baktılar 160 rakamı kimseye makul gelmedi daha çok sorgulanmaya başlayınca tamam kabul hadi token gelirimizde vardı diye toparlama evresindeler.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 16-03-2022, 18:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 18 Guest(s)